Alles voor de vakman

Meer info


Bouwafvalzak
  • Omschrijving
Een bouwafvalzak is een oersterke zak met een capiciteit van 1 kubieke meter of 1500 kg.

De klant koopt een bouwafvalzak.Alle kosten ophaling,transport,sortering en verwerking van bouwafval zijn in de aankoopprijs inbegrepen.De klant vult de zak op eigen tempo en plaatst deze op een gemakkelijk bereikbare plaats voor de vrachtwagen max. 6 meter van de berijdbare weg.Om de ophaling vlot te laten verlopen dient de klant ervoor te zorgen dat de zak goed is afgesloten en niet overladen.

Wat mag er in ? Steenpuin ,gips ,gyproc,baksteen,beton,grond,zand,piepschuim,bekabeling,glas en isolatie,karton en papier , klein metaal , hout, kunstof en PVC.

Wat mag niet ! Asbest,(eternit) ,asfalt en roofing,huishoudelijk afval,zelfontbrandende stoffen,roet,verpakkingsafval,gevaarlijke stoffen,baterijen,spuitbussen,vloeistoffen,siliconekokers,chemisch afval,chemicaliën,zuren,basen,oplosmiddelen,beits,verf,en verpakking ervan.Dierlijk en medisch afval.

Via een nationaal netwerk van regionale ophalers zorgt BRN ervoor dat de bouwafvalzak binnen een termijn van 3 dagen opgehaald wordt waar in België de werf zich ook mag bevinden.

De bouwafvalzak blijft eigendom van B.R.N. en wordt op milieuvriendelijke wijze gerecycleerd.De zak is dus slechts één maal te gebruiken
  • 0 aantal op voorraad

Schrijf als eerste een review.  Schrijf een Review.

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 10 maart, 2017.Content

Naturofloor

Scholing is ook bij ons te volgen

Voor meer info over Naturofloor, klik op de foto onderaan.Naturofloor